Ut med Lars!

Idol ikväll igen.. :)

Jag kan bara säga en sak: UT MED LARS! Har tyckt han har verkat skumm ända sedan första början, men nu börjar måttet vara rågat. Idol är inget spexprogramm. Men jag tror att han gör uppror över Idol bara för att han inte fick sjunga "sin" låt då de spelade in årets Idolskiva. Han tar helt enkelt inte hela idolgrejen på allvar. Dessutom sjunger han inte bra.

Kevin och Alice i Globen tack!

Var är vår snö?

Just det, var är vår utlovade snö nu då?! Hade förväntat mig värsta snöovädret då jag vaknade men så fel jag hade. Det är ju bara grått och trist :(

I vilket fall som helst så blir det att gå in till stan och söka vinterskor åt mig idag, höll på att frysa fötterna av mig i förrgår när vi bytte till vinterringar. Men just nu känner jag mig inte riktigt i topp, sjuk mage och fryser som sjutton...

Vintertossor

Idag ska jag byta om till vintertossor på min bil. Eller rättare sagt så ska farfar byta, men jag kan hjälpa till. Med andra ord så åker jag ännu en gång till hemknutarna för att fylla på min mage med en massa mat :] Men först så ska jag snart till skolan och inleda en ny kurs, hälsa och IT.

Men allra allra först så blir det morgonmål så jag börjar fungera!

Man angriper kvinnor i Vasas studiekretsar

www.vasabladet.fi kan man läsa följande artikel:

Ett rykte florerar i Vasas studiekretsar om att en man skulle ha tagit sig in i ett antal unga kvinnors studielägenheter. Han har också enligt polisen gått till fysiskt angrepp mot en del av kvinnorna.


Kriminalkommissarie Eero Välimäki säger till tidningen Ilkka att ryktet inte är utan substans eftersom polisen under hela året fått in många anmälningar om en ung man som följer efter kvinnor i centrumområdet.
Enligt Välimäki har antastaren sexuellt våldsamma intentioner eftersom han också har gått till fysiska angrepp mot kvinnor. Hittills har kvinnorna kommit undan med endast psykiska men eftersom attackeraren har flytt från platsen när kvinnorna börjat ropa på hjälp.

Polisen har hittills av utredningstekniska skäl hållit en låg profil i fallet. Signalementen som polisen hittills fått uppgifter om har varit varierande, men polisen tror att samme man ligger bakom samtliga fall.




Sen reagerade jag på en kommentar av en läsare:

ensam tjej i taxi i vaasa är nog ingen höjdare heller. vi är flera som råkat på riktiga ÄCKEL till taxichaufförer. en tjock gammal gubbe sa att om jag visade brösten behövde jag inte betala. väldigt obehagligt men han nöjde sig med pengar å jag kunde springa iväg. rädd å på sin vakt ska man definitivt vara i vaasa som ung tjej.


Fy sjutton vilken värld vi lever i! Alla jädrans äckelgubbar kan dra åt helv*te.

Knaster Knaster

Hemma hos oss hörs det bara knaster knaster och tugg tugg ikväll. Jag sitter och äter knäckebröd, är inne på mitt femte nu och fler lär det bli med den här farten. Det är så otroligt gott! Känns som om jag skulle kunna äta upp hela paketet... Blir att ta fram dammsugaren imorgon, ett hav av smulor befinner sig på golvet som bäst :)

Helgen har varit lugn och skön.. Har spenderat största tiden hemma med min T. Igår åt vi tortillas, såg på en bra film och åt chips med dipp. Imorse sovde vi otroligt länge. Klockan var väl 11 då vi steg upp, alltså 12 då i "sommartid". Skönt att vara utvilad!

Idag har jag tvättat två maskiner med kläder, diskat, fixat mat och varit ut på en promenad. Nu blir det att lägga sig under täcket på soffan och invänta Andra Avenyn som börjar om en timme.

Så fel man kan ha

Kevin var ju inte alls dålig utan skitbra som vanligt.

Jag är sjukt trött, har varit det i två timmar nu. Men bara idolerna har sjungit så blir det nog tack och godnatt för min del.

Temat "Abba"

Jag tror att kvällens tema i Idol kommer att ställa till det en hel del för vissa deltagare. Vad sjutton är "Abba" för tema egentligen, något bättre skulle de ju ha kunnat hitta på. Den sortens musik passar ju absolut inte åt rockkillar.

Lyssnade just på genrepen på tv4:s idolsajt och många av dem lät urusla. Tyvärr så lät inte Kevins så bra heller :( Hoppas bara att tittarna håller honom kvar ifall det skiter sig för honom ikväll, för han ska till Globen punkt slut.

Helg!

Fredag, bästa dagen på hela veckan! Skol- och arbetsveckan är förbi, helgen är på intågande och man vet att man får sova sött imorgon :) Ljuvligt, javisst.

Idag har jag för första gången i mitt liv varit och jobbat på avdelning 8 (bäddavdelning) vid Malmska. Mycket nytt, mycket finska, mycket jobb. Kan konstatera efter en dag att riktigt dåliga åldringar är inte direkt något för mig. Börjar mer och mer längta till sjukhuset så jag får börja vårda alla sorters människor, unga som gamla. Men någonstans ska man börja och jag lär nog ta mera skiften på bädden.

Ikväll kommer Idol så det blir en lugn hemmakväll framför tv:n :)

Dé é mycket nu

Vi har jättemycket i skolan just nu. Det känns verkligen att man lever och man behöver inte vara rädd att man är sysslolös. Vi har två stora arbeten på inkommande och en stor tent. Dessutom har man andra små tenter och arbeten också. Sen har vi ju också redan skrivit, presenterat och lämnat in en hel del.

Utöver dessa arbeten och tenter så ska vi sitta i skolan på föreläsningar tills kl. 18 alldeles för många dagar. Men då har inte min klass det värst då det gäller föreläsningstiderna. Jag tror nog nästan att det är första klassen av vi 07:or som har längsta dagarna nu eftersom de snart ska ut på praktik.

Har nu ikväll läst en stund på mikrotenten och skrivit på en hemtent. Nu har jag huvudvärk och ska snart se en film som nyligen kom ner.

Men hej hörrni, int ere entå så rikti dålit som e låter! Ja får ju fara hem ti Jeppis å T imoron, va kan nu bli bäter än he??!! Så ja e int alls na sur, utan glad!

Onsdag kväll

Igår efter att vi slutade skolan kl. 17.30 så bilade jag iväg hem till Tuöl. Jag var så otroligt hungrig och lat så jag orkade bara inte åka och handla och börja koka mat. Tog då den enklare vägen och ringde hem och beställde mat istället.. Biff på det ena stället och pannkaka på det andra. Bra att ha två ställen att söka mat på då man åker hem till hemknutarna.

Stannade över natten för att sedan bege mig tillbaka till skolan tills kl. 12 idag. Vi skulle fixa en powerpointpresentation innan vårt seminarie kl. 13.15, sagt och gjort. Då läraren kom till klassen så skulle vi inte presentera någon powerpoint heller, sablar vad arg man kan bli. Utan då hade hon kommit på att vi ska delas in i nya grupper och göra mind-map:ar. Skulle bra ha kunnat åka upp till Närpes en sväng med mamma innan jag åkte till skolan.

Som bäst ligger jag på soffan här i Vasa och slöar. Ska så småningom söka fram en massa mikrobiologipapper så jag får börja läsa på något som kallas för tent. Känns dock mycket tungt, men jag är väl illa tvungen. Lär knappast bli något läst imorgon, säkert sämre under helgen också.


Mikrobiologi

Det är tent i mikrobiologi nästa vecka och jag har inte ens sökt fram mina papper från ifjol ännu. Känns inte så bra att vara tvungen att läsa på ett ämne som man hade föreläsningar i för ett år sedan. Men jag ska försöka, måste ju klara tenten nu i höst.

Idag har jag jobbat och det var en mindre rolig dag... Men det är just sådana här dagar man får trampas med inom vården, speciellt då man jobbar med äldre människor.

Det var skönt då arbetsdagen tog slut och jag fick åka hem.. :) Vi har varit och beställt våra soffor idag, så nu är jag en halv soffgrupp rikare och mycket fattigare :) Fast vi får ju inte dem innan december, men iallafall.



Urk

Idag mår jag mindre bra :( Men dumt huvud får kroppen lida. Blev nog lite för mycket igår, igen.. Spydde en gång inatt, men idag har jag med nöd och näppe hållit mig borta från den saken.

Det blev inget Netti igår. Vi gick raka vägen till stadshotellet. Men där var det sig likt, lika tråkigt som alltid.

T är ute på Jaro-business idag så jag ska gå iväg till Makuuni och köpa B&J glass åt mig  och kanske hyra en film... :)

Netti

Sitter som bäst och laddar ner en hel massa nya låtar.. :)
Väntar på att C ska komma hit och dricka lite alkohol med mig. T ska iväg till Netti med några kompisar, men vete sjutton när... C och jag ska också dit, men först ska vi vara här och dricka lite. Kul att få fara ut för en gångs skull, det är en evighet sedan vi har varit till Netti!! Farligt så inte Jakobsdagarna var senast? :S Huujeedamej ändå... Stadshotellet besökte jag väl senast i vårvintrast någongång :P Men har inte så stort behov av att åka dit heller.... Får se vad kvällen bär med sig.

T och jag har nu bestämt oss för att åka till Sotka och beställa soffgruppen på måndag. Vi har nog kommit fram till att vi inte hittar några soffor för just det där priset. Dyrare kan vi köpa sen då jag har mera pengar att lägga ut... Nu räcker det bra med den summan som vi båda lägger ut :)

Tung

Usch vad vaknatten var tung :( Klockan stog helt stilla mellan 01 - 04! Lugnt som sjutton också. Jag blev så glad då en åldring ringde på och ville ha lite levolac där runt kl. 04... Var så befriande att få tala med någon.. Tur att jag inte har så många nätter numera.. Det där var ju första sedan augusti.

Idag sovde jag till 15 ungefär.. Vaknade då T kom hem, lika så bra det så jag får sova något inatt.

Det var inte igår...

Inatt ska jag jobba. Känns lite tungt, har ju inte haft någon vaknatt sedan augusti. Men det har ju gått förr så nog ska det väl gå an inatt då också.
Jag har halvsovit så skönt i en och en halv timme på soffan nu. Skulle ha kunnat ligga kvar en bra stund till :)

Värst då jag missar en stor del av Idol ikväll. Men får så lov att se reprisen på söndag.

Annars så hittade vi endast en soffgrupp i Kokkola idag och den va lite för dyr! Lite besviken blev jag nog.. :( Skulle helst av allt vilja beställa den från Sotka, men då det krävs två viljor till det... T har varken sagt bu eller bä ännu. Så får se nu då.

Ny soffgrupp

T och jag ska köpa en ny soffgrupp bara vi hittar den vi vill ha. Vi hittade just "den" på Sotka här i stan, mörkbrun tygsoffa (3+2 sits). Men såklart var den helt slut i centrallagret och vi skulle vara tvungna att vänta sju veckor innan vi får den. Detta är en jädrans lång tid, man hinner ju fundera och ändra sig många gånger under den tiden. Dessutom så vill man ju nog ha något man har köpt så snabbt som möjligt.

Imorgon har T tagit en ledig dag från jobbet och vi skall åka till Kokkola och se om vi hittar någon soffgrupp åt oss där. Får hoppas på det bästa. Blev rejält besviken då jag inte fick sofforna från Sotka... Hade SÅ sett framemot något nytt. Dessutom är jag en sådan person, att då jag vet att jag skall få något nytt och har sett framemot det, så ska det behöva ske meddetsamma..

Börjar jag bli vuxen nu?

Sitter och avnjuter kaffe som bäst, andra koppen dessutom. Detta känns lite konstigt för mig. Jag dricker ju inte kaffe. Inte alls. Bara i jobbet efter som alla andra gör det. Men jag fick plötsligt ett enormt kaffesug då jag torkade damm här hemma, och jag kan säga att det är riktigt underbart gott. Mmmm. Kanske det är detta som kallas för att man är vuxen?

Jeeeeij!

Vet ni vad? Om jag diskar och städar riktigt fint här hemma imorgon innan T är hemma från jobbet, så kommer det att leda till en sak som gör mig mycket glad och framförallt nöjd!!=)

I väntan på mat..

... har försökt hur länge som helst att hålla listor borta från bloggen. Men, here we go... Måste ju få bryta mot reglerna någon gång också.


ALLMÄNT
Namn: Malin
Piercingar: Har haft i näsan, men den åkte bort i vårast. Har bara vanliga hål kvar i öronen
Tatueringar: Nej, men skulle gärna vilja ha en liten vid vristen
Längd: Eeh, typ 161 cm
Skostorlek: Beror lite på skorna, men vanligast 37 (ibland 36)
Hårfärg: Brunt med ljusa slingor
Är du kär i någon: Absolut!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Njää, jag trivs i Jakobstad. Kanske i en annan lägenhet då.
Tycker andra att du är attraktiv: Vad vet jag
Vilket shampoo använder du: Oftast L´oreals för färgat hår, men nu just något från Dermosil
Vilken parfym använder du: Nyinköpta Paris Hiltons 'Can Can', Ralph Lauren eller Escada
Vad är du rädd för: Spindlar är det värsta jag vet
Gillar du att tvätta: Går väl ann, så länge jag inte behöver hänga upp tvätten :)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jupp

SENASTE
Film du hyrde: What happens in Vegas
Film du köpte: Ingen aning
Låten du lyssnade på: Britney Spears 'Womanizer', som för övrigt inte är så riktigt bra
Låten du hade på hjärnan: Hmm, ingen aning
Låten du laddade ner: Minns inte
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: Andra Avenyn
Personen du tänkte på: Pappa

FAVORIT
Mat: Tortillas och de flesta pastarätterna
Låt: Duffy - Mercy
Sak att göra: Vara lat, umgås med T, vänner och familj
Sport: Hmm, jaa... Säg he. Promenader går ju alltig ann
Dryck: Det mesta
Kläder: Jeans!
Film: Kommer alltid att vara Pearl Harbor, fast jag numera är trött på den p.g.a att jag har sett den miljontals gånger
Bil: Min såklart ;) Nånej, en mazda skulle inte sitta helt fel. Inte heller en Audi quattro

ANTAL
Gånger du varit kär: På riktigt så en gång
Gånger ditt hjärta brustit: En gång
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte, en tror jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Säkert någongång 
Ärr du har på kroppen: Jo, men inga stora

SENASTE
Bok du läste: Ta livet av mig mamma, av Marianne Käcko
Personen du fick mail av: Reklam
Personen du fick brev av: Lokalförsäkring
Personen du fick sms av: Timo
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Åratal typ

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag: Jobbat
Var det kul: Nåjaa, syns ju på kontot sen :)
Hur tidigt stiger du upp: Beror på vilken dag på veckan det är, men så sent som möjligt om jag får välja
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Snart äta, se på TV, ut och gå med V
Är du seriös: Jaa-a
Vad är du allergisk mot: Har fel av laktosintollerans
Var har du ont: Fötterna
Använder du hårspray: Skulle inte klara mig utan!
Kan du stå på händer: Har aldrig försökt, men knappast
Favoritserie: Andra Avenyn såklart

ÖVRIGT MER
Salt eller socker: Beror på humör
Gillar du ketchup: Japp
Är du glad nu: Joo, men slö
Var du glad igår: Njaa, kanske jag blev det då T kom hem från jobbet
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Joo
Vad dansar du till: Musik
Stockholm är: Sveriges huvudstad
Göteborg är: Nära Danmark (?:D)
Kan du sjunga: Jo, en annan sak om det låter för något :)
Mer värt än guld: Min T, vänner och familjen
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
Sparar till: Jaa, mycket !:)
Väntar på: Att maten ska vara färdig så vi får äta
Pålägg som gäller: Smör, ost och skinka!
Dagens dryck: Kaffe

Höstlov

Imorgon inleds höstlovet då. Det är det längsta jag någonsin har haft, nämligen en hel vecka. Ända sedan lågstadiet fram till gymnasiet har vi bara fått njuta av endast två dagars höstlov, ifjol hade vi inget.
Jag ska i princip jobba hela veckan, undantag tisdag då jag är ledig.

T och hans arbetskompis fick inte färdigt det de höll på med i jobbet igår halva dagen, så de fortsatte idag. Han åkte lite före 10 imorse, nu är klockan 19 och han är fortfarande kvar i jobb, har bara varit hem och svängt ca 5 minuter idag. Den här helgen suger ju rejält, har knappt sett T något överhuvudtaget. Om jag hade vetat detta så skulle jag ha lovat att komma till bädden och jobba idag (de ringde igår kväll), men jag tackade nej denna gång också... Tänkte att det är väl inte så bra att jobba mera än vad man orkar heller..

Kommer just hem från en uppfriskande kvällspromenad, bara att vänta på att AA ska börja nu då.. :)


T-r-å-k - l-ö-r-d-a-g

Jag håller på att dö av tristess :( T är fortfarande kvar på jobbet och ska tydligen vara där hela kvällen. Hungrig så utav sjutton är jag, blir nog så att jag åker och hämtar mat åt mig nu.

Mina knän blev jättesjuka då jag var ut och gick. Tror jag aldrig har gått sådär snabbt någongång, var helt död då jag kom hem. Rutten, som brukar ta lite över en och en halv timme, gick jag på strax under en timme idag :O

Men... maten var det ju... Sen vet jag ite vad jag ska göra!

När lusten inte faller in

Idag är en sådan "tråkdag" som jag skulle kunna ägna åt tentläsning, hur bra som helst. Men jag har verkligen inte lust, därför fördriver jag tiden med en hel massa annat onödigt tråk.

Gubben min hamnade plötsligt på jobb, det var någon kabel som hade spruckit (?) någonstans som måste fixas med detsamma. Jag fick just meddelande om att det lär ta någon timme ännu innan han är hemma. Vi har inte ätit något ännu idag och jag kan inte direkt göra maten i förväg åt mig själv heller. Har menat fixa potatismos, och uppvärmd mos är det vidrigaste som finns!

Men nu skiner äntligen solen efter en hel del regn, så jag ska klä på mig träningskläder och gå ut på en långpromenad... Eventuellt blir det en länk om jag har lust :)

Äntligen helg

Jag har sett framemot denna helg. Helt ledig och har inga måsten, får bara vara... Skönt det ibland också! Skulle ha lust att hitta på något skoj i helgen. Det är höstmarknad här i stan, så den ska jag väl besöka ett varv imorgon om vädret tillåter.




Hm, fick just konstaterat att "vissa" är sura f****r (ursäkta). Nu kan det nog hända de får ha det, söker vidare...



Knäpp

Börjar tro att jag har blivit fullkomligt knäpp. Det är inte normalt att man ser på film kl.03.00 en natt. Men efter att jag hade legat vaken en bra stund inatt och inte kunde somna, så satte jag på Mamma Mia filmen som jag har laddat ner under kvällen igår. Kollade nog säkert 45 minuter, men sen minns jag inte så mycket av filmen längre :) Somnade ju såklart.

Blir att se om en hel del ikväll, minns ju inte riktigt vad den handlade om =]

Vi börjar först kl. 13 idag. Dock så ska jag åka till skolan om ungefär 45 minuter för att äta och undvika kö. Blir att sitta och tråka i datasalen fram till föreläsningen då.

(Annars så börjar jag bli irriterad då jag inte får klockan här i bloggen ändrad till finsk tid. Jobbigt att ha svensk...)

Nu !

J a g  h a r  b e s t ä m t  m i g ! ! Jag flyttar. Om jag inte trivs så får jag väl flytta en tredje gång då ;) Men kanske lika så bra att låta bli den saken, det är nog ganska många i min närhet som får fnatt då. Jag är ändå inte så mycket i Vasa, så jag kan nöja mig med den där lägenheten. Höga krav kan jag börja ställa på boendet sedan då jag har skolan färdig och har lite pengar (förhoppningsvis) att röra mig med. Ringer nuvarande hyresvärden ikväll eller imorgon.

Det som har fått mig att tänka extra mycket så är det här med bilplatsen och varifrån jag ska trolla fram en cykel åt mig. Men man kan inte göra små saker till så stora, allt har antagligen en lösning. Sen skulle jag behöva få hyresavtalet så jag får lämna in det till Kela (Fpa). Måste gå dit imorgon och fråga om de verkligen behöver det.

Flytta ?

Nu har jag då varit och sett på lägenheten. Kvarstår några små frågor som jag väntar på att få svar på, sen ska jag väl bestämma mig då. Det är lite tudelat. Jag har klart 100 gånger bättre wc (och större) här var jag befinner mig nu. Men då är lägenheten in i centrum på bättre läge, snyggare golv och väggar. Eftersom jag inte trivs här, så vad har jag att förlora egentligen? Eller ska jag fortsätta och söka vidare?

Hmm...

Det lutar sig åt att jag kommer att säga upp min nuvarande lägenhet och en flytt kommer att äga rum... Eller ska jag???!!!! ÅÅÅÅÅÅÅH blir snart galen, om någon skulle bestämma åt mig :S

Dödstrött

Gaah vad jag är trött! Trodde jag skulle somna i slutet av sista föreläsningen idag. Jobbigt att vara i skolan till 17.00... Börjar nog hellre tidigare från morgonen än är i skolan ända tills kvällen... Efter nästa vecka  (som för övrigt är undervisningsfri) så kommer det dagar då vi hamnar att vara i skolan tills kl. 18.... Urrk! Nåja, iallafall skulle jag kunna gå och sova, men då kan jag ju drömma om att jag får någon nattsömn.

Konstaterade just att det är skitkallt här i lägenheten fast jag skruvade upp batterierna förra veckan.. Hmm...
Hoppas jag snart slipper härifrån!

Lägenhet

Lägenheten som vi var och såg på var jättesnygg! Lite litet kök bara, fattigt med köksskåp.

På onsdag ska jag och se på hyreslägenheten i Vasa som jag skrev om i bloggen för någon vecka sedan. Har ganska höga förväntningar, speciellt på väggnarna och golvet. Men svårt att säga något före man har sett den.

Ny vecka igen

Jobbhelgen förflöt smärtfritt, några euron rikare. Hade vården igår, vilket jag inte har haft sen augusti, så det var lite mycket spring. Men som tur ändras inte läget så mycket på jobbet just nu, så jag går inte misste om så mycket under veckorna som jag inte är där.

Är ledig från skolan idag. Har inte så mycket att göra, trist väder ute så man kan ju inte gå ut. Måste nog ta mig på en promenad ikväll, oavsett om det regnar eller inte. Det finns ju duschen och torra kläder då man kommer hem :)
Men först så ska jag fixa till crépes åt oss idag, sen kanske jag får med mig T på en lägenhetsvisning. Det är dock en höghuslägenhet och det är inget som kommer att bli köpt, men intressant att se iallafall.. :)

Nu blev tvättmaskinen färdig, dags att hänga upp och sätta i en ny!

Can Can - I'm in love

Jag hittade en parfym i affären igår som jag bara älskar! Var tvungen att missbruka testparfymen så jag luktade som värsta parfymtillverkaren efteråt :) Idag var jag också ett varv via Prisma, och jag kunde ju inte låta bli att ta en sväng via parfymhyllan ;) 

Jag har inte råd med denna parfym just nu, kostar ändå strax under 30 euro. Men den hamnar garanterat upp på julklappsönskelistan!!



Bara för att...

... T ser på en fotbollshuligan film som inte intresserar mig, så kan jag uppdatera här i bloggen istället.

Igår var det fredag och jag hade tagit ledigt. Skrev klart min del av ett skolarbete som ska inlämnas på onsdag, så det har jag ur världen. Igår kväll hyrde vi film och åt popcorn :)

Idag är det jobbet som kallar för min del. Har kvällsskifte kl. 15-22. Sen ska jag upp och hoppa pigg och glad imorgon bitti, för börjar jobba kl. 07 då.... Känns tungt, men jag är ju ännu ledig på måndag så får vila ut då.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det att börja koka mat. Spagetti och köttfärssås blir det idag, min favoritmat =)

Hem ljuva hem

Hemma i Jakobstad nu, åkte efter skolan idag. Bestämde mig för att åka då vi fick veta att vår lärare som vi ska ha på eftermiddagen imorgon är sjuk, så vi har föreläsning mellan 10.15-11.45. Är inte obligatoriskt heller.
Kan lika bra sitta i Jeppis och skriva färdigt ett skolarbete imorgon istället.

Sitter och inväntar idol, ännu en timme kvar. Ska snart avnjuta min cola light green tea :)

När man har tråkigt...

... så åker man till sina hemknutar.

Konstaterade då vi fick sluta kl. 14 idag att jag inte orkar sitta i Vasa en hel dag utan internet. Så jag tog mitt pick och pack och stack iväg till Tuöl. Så nu sitter jag hos mamma och skriver blogg. Har just ätit annamannagryns gröt med hemgjord äppelmos <3 Var supergott!

Men nu ska jag gå och vara social.. Är ju bara på en snabbvisit, åker tillbaka till skolan runt 8 imorgon bitti för att närvara på praktikinfo.

RSS 2.0