Kristallkub - tävling


Jag tävlar om en kristallkub med personlig lasergraverad bild från 3Dkristall.se hos TUMADRE.

I priset ingår en stående (6x6x9cm) ELLER en liggande (10x6x6cm) kristallkub, tillhörande belysning samt eventuel textgravyr. Totalt värde ca 950 kr. Tävlingen avslutas den 14:e december, så passa på att delta du med!


L O V E

Idag, 26 november, har älskling och jag varit tillsammans i 5 underbara år :) <3 <3

Jag har blivit riktigt bortskämd med en spikmatta, rosor, choklad och chansen att vinna hundra tusen ;)
Så här lyxigt skulle man behöva få ha det alla dagar, nästan som julafton! :)

-Love you-Update; november

Jag har, som tidigare sagt, ingen blogglust alls just nu. Men jag vill ändå inte lägga ner bloggen för jag vet att en dag kommer då jag verkligen vill börja bli aktiv med bloggandet igen. Men just nu består mitt liv av praktik, slutarbete och skolan i övrigt. Såklart finns också min kärlek och kompisarna där emellan, men jag orkar inte engagera mig med att uppdatera bloggen just nu.

Jag kommer att uppdatera så fort något intressant börjar hända i mitt liv igen (samt där emellan), men en uppdatering lite nu som då är något ni kommer att få vänta er de närmaste månaderna.

Hoppas ni har det bra i detta tråkiga "vinter"vädret! :)

New Moon

Igår var jag på biopremiären av New Moon med en kompis, och jag kan konstatera att jag fortfarande är lika kär i vampyrerna och varulvarna. Väntar otåligt på de kommande filmerna! Roligt att se tolkningarna av böckerna, vilka jag totalt älskar..


RSS 2.0