Min nya leksak

Eftersom det känns som att jag bara lägger mina pengar i mat, bensin, räkningar och på min bil (har sönder ena baklampan och vi tror oss ha hittat felet nu efter att vi har prövat typ allt..) så bestämde jag mig för att åka och köpa något åt mig själv. Denna gång blev det faktiskt inte kläder eller skor, utan något jag tyckte mig vara i behov av...Min förra telefon fungerar nog helt bra, men ackun håller inte ett dugg.. Sen så är det en evighet sen sist jag verkligen köpte en "egen" telefon.. Jag har haft många det senaste året men jag har ärvt allihopa av pappa. Nu blir det bara att fortsätta jobba på sidan om studierna så jag har råd att fixa min bil också..


I brevlådan

Någon gång i början av nästa vecka så kommer de tre Twilightböckerna (som finns på svenska) att dimpa ner i våran brevlåda. Passligt nu då det börjar bli tenttider och allt ;) Har hört att böckerna är superbra och eftersom jag diggar den första filmen supermycket så antar jag att jag kommer att bli beroende av dessa.


Resuscitation x 2

Enda sedan första dagen i skolan av denna termin så har min klass kämpat oss igenom en väldigt intensiv praktisk kurs i intensiv- och akutvård. Vi har fått ta emot en hel del ny information på en väldigt kort tid, vilket har skapat ett kaos i princip allas huvuden.

Igår hade vi återupplivningsprov i vuxen akutvård, vilket gick riktigt bra och man visste innan provet att man hade saken på klart. Idag stod det praktiskt prov i intensivvård och barnakut på schemat. Den här dagen har jag (och de flesta i klassen) fasat för i flera veckor eftersom allt har kännst som ett ända rådd och man har inte riktigt vetat vad som krävs av en i praktiska provet. Otroligt nog så blev alla godkända och nu får vi äntligen pusta ut. Mest nöjd är jag över att J och jag fick resuscitation av en liten bejbi idag :)

Därför sitter jag nu och slappnar av med x antal öl framför datorn och så småningom Idol!

Nästa vecka börjar vi med en kurs som heter FU02, vilket innebär att vi skall börja på med lärdomsprovet! Tänk att vi snart är färdig utexaminerade sjukskötare! Om allt går som det skall så är vi färdiga om lite mer än ett år! Det är ju ingenting! Förståss så har jag räknat med att det kan dröja lite längre innan vi (vi är två som skriver lärdomsprovet ihop) är klara med lärdomsprovet, men det är något vi tar den dagen... Iallafall är kurserna förbi om ett år...

Dagarna består just nu (som ni kanske kan förstå) till stor del av skola och allt som hör därtill, så därför tycker jag att jag inte har så mycket att skriva om här i bloggen. Tiden jag inte spenderar i skolan så ägnar jag åt till att umgås med T och röra på mig. Sen är det ett hem som måste städas mellan varven också.

Mitt bland allt detta så ser jag framemot nästa helg! Då ska jag faktiskt ha kul i gott sällskap och glömma allt som heter skola.. :)

Men nu skall jag sluta flumma och avsluta detta inlägg..! :DAvslutar med en bild (som jag stal av Sanja) av klassen innan dagens praktiska prov!Birthday Sex

Veckan avslutas med städning och utan musik så skulle det vara urtråkigt (nog för att det är det iallafall!). NRJ R'n'B webradio spelas ur hemmabiot med hög bas. Denna låt är riktigt skön!


Tänkte..

Jag tänkte att jag skulle skriva ett blogginlägg eftersom det är så längesen sist nu igen, men jag vet inte vad jag ska skriva just nu.

Dagarna består till största delen av skola, vi har haft två intensiva veckor nu, en kvarstår och sen börjar det lugna ner sig lite. Efter att ha haft en fem dagars skolvecka så fortsätter jag med ett morgonskift på bädden imorgon, känns jädrans tungt just nu men.. Får ju sova på söndag.

Så, något annat vet jag inte. Har smått börjat se på resor och jämföra priser tills nästa sommar, så småningom blir det väl att boka så länge som det finns alternativ att välja på! Resorna började gå åt som smör redan för en månad sedan men nog finns det kvar ännu!

Nu ska vi fixa till fredagsmat, gris inrefilé och vitlöksklyftisar, namm!

HAHAHAH så sjukt roligt!


Jag kan inte sluta skratta! Otroligt hur duktiga skådespelare man kan va!
Förbi

Nu har det T färdigt lekt i skogen och ikväll är han hemma igen för att ta hand om mig.. :P Nåne, men någon är iallafall hemma och kokar mat då jag har längre skoldagar! Ska bli skönt att inte vara gräsänka längre..

Men nu skolarbete..

RSS 2.0