Man angriper kvinnor i Vasas studiekretsar

www.vasabladet.fi kan man läsa följande artikel:

Ett rykte florerar i Vasas studiekretsar om att en man skulle ha tagit sig in i ett antal unga kvinnors studielägenheter. Han har också enligt polisen gått till fysiskt angrepp mot en del av kvinnorna.


Kriminalkommissarie Eero Välimäki säger till tidningen Ilkka att ryktet inte är utan substans eftersom polisen under hela året fått in många anmälningar om en ung man som följer efter kvinnor i centrumområdet.
Enligt Välimäki har antastaren sexuellt våldsamma intentioner eftersom han också har gått till fysiska angrepp mot kvinnor. Hittills har kvinnorna kommit undan med endast psykiska men eftersom attackeraren har flytt från platsen när kvinnorna börjat ropa på hjälp.

Polisen har hittills av utredningstekniska skäl hållit en låg profil i fallet. Signalementen som polisen hittills fått uppgifter om har varit varierande, men polisen tror att samme man ligger bakom samtliga fall.




Sen reagerade jag på en kommentar av en läsare:

ensam tjej i taxi i vaasa är nog ingen höjdare heller. vi är flera som råkat på riktiga ÄCKEL till taxichaufförer. en tjock gammal gubbe sa att om jag visade brösten behövde jag inte betala. väldigt obehagligt men han nöjde sig med pengar å jag kunde springa iväg. rädd å på sin vakt ska man definitivt vara i vaasa som ung tjej.


Fy sjutton vilken värld vi lever i! Alla jädrans äckelgubbar kan dra åt helv*te.

Kommentarer
Postat av: Nina

Tur att man har sin karl som alltid plockar upp en utanför krogen de få gånger han inte själv är med :)

2008-10-28 @ 17:30:01
URL: http://niini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0