Inga idéer

Jag trodde jag hade T:s julklapp(ar) färdig(a) för i år, men tji fick jag. Han har en tendens att komma på att han ska ha saker och ting, och det på momangen. Inte så kul då jag redan har köpt dem, så han har plockat dem en efter en av mig nu. Nu har jag en julklapp kvar av tre, den får han banne mig inte innan jul!

Jag har totalt slut på idèer till julklappar åt honom nu.

Vad ger ni åt era pojkvänner??!


Kommentarer
Postat av: Nina

"Nånting nödvändigt" får jag som svar när jag frågar J vad han vill ha, så jag hade funderat på ett strykjärn men mina tillgångar räcker nog inte så långt så det blev ett trist mjukt paket med en jättesnygg tröja och kalsonger x3. Annars brukar godis alltid funka ;)

2008-12-02 @ 20:21:01
URL: http://niini.blogg.se/
Postat av: idah

inget:D haha

2008-12-02 @ 20:56:47
Postat av: Mia

Ja köpte en serie av Loreal, ansiktsvatten, kräm o after shave. jag tycker så himla mycket om efter doften när han använt det. Sen köpte jag massage olja, bassi klagar nämligen ofta på att han är spänd och vill ha massage. Under massagen brukade jag använda min egna kroppskrämer, men nu är det slut med det. tror han kommer bli glad av det. sen en tröja o en jätte myysig mugg där de står en massa om hur mycket ja älskar honom. :)

2008-12-03 @ 14:02:17
URL: http://miareser.blogspot.com
Postat av: Mia

ja har kommentera detta inlägg, var är min kommentar??

2008-12-04 @ 20:06:17
URL: http://miareser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0