Jag drömmer om..

.. ett rött kök.

Första gången jag såg denna bild så tänkte jag "men fyy vad fult, hur kan folk ha något sånt?!". Men ju mer jag ser på bilden så tycker jag att det är otroligt snyggt, modernt och stilrent. Speciellt på något sätt, något som inte så många andra har. Ja-a, jag skulle trivas med ett sådant kök. Till och med T tyckte det var häftigt. (Renoverat 2005, för er som tror att det är något kök från 1970-talet ;) )


(klickbar bild)


Sista för i år

Oj, här var det inte igår man uppdaterade! Mitt blogghumör är inte det bästa, har helt tappat suget på att ta mig tid att skriva något här. Skulle behöva göra något åt designen så kanske jag får bättre blogghumör.. Omväxling förnöjer ju...

Printade just ut sista skolarbetet för i år, i form av en hemtent !! Kan ni föreställa er hur skönt detta känns?! Har bara idéframförandet av LP:n kvar och den ska jag och min kompanjon fixa till på tisdagen nästa vecka. Vi har fyra dagar kvar i skolan denna termin (egentligen fem, men ena dagen är frivillig så den skippar jag) och sen börjar praktiken! Ser framemot hemsjukvårdsdelen, men den andra (mental och missbrukarvård) skulle jag nog kunna klara mig utan..

Nu ska jag lyssna på Spotify och avnjuta mitt nybryggda kaffe. Ska fixa till mumsmat sen, grisinrefilé och mustapekkasås :)

Fördriva tid med Twilight

Vi har tent på fredag, så därför gör jag en massa annat utöver att läsa.. Som att söka trailers och musik på youtube, då främst sådant som berör Twilight.. Gillar Paramores soundtrack till första filmen.

RSS 2.0