New shoes + update!

Var på stan ett varv igår och hittade nya skor åt mig, men de fick lämna kvar i affären. Efter att ha funderat hela gårkvällen och natten kom jag fram till att jag nog måste åka efter dem idag. Tur var det att jag for tidigt, för det fanns bara ett par kvar med min nummer (igår fanns det tre!).

Det är inte vilka "vardagliga" skor som helst, utan...


Det blev ett par Reebok running shoes!


Intersport skall stänga här i stan (iallafall tillsvidare) så de har REA på allt, så med andra ord fick jag dessa skor till ett förmånligt pris! Jag skulle inte ha hittat motsvarande lika billigt någon annanstans. Så nu kan jag förhoppningsvis springa utan att få skoskav varenda gång och vara i behov av geléinlägg i skorna :)
Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna. I torsdags var jag faktiskt och jobbade på en bäddavdelning med korttids- och intervallpatienter. Jag måste faktiskt säga att jag trivdes där! Brukar inte riktigt trivas på bädden men det var en liten "sjukhuskänsla" över denna avdelning samt trevlig personal! Där skulle jag nog även kunna jobba i framtiden :)

T:s semester håller på att lida mot sitt slut, på måndag skall han i jobb igen. Men endast för en vecka, sen sticker han iväg och lämnar mig här ensam i en hel vecka! Han skall nämligen till Dragsvik och leka krig igen! Totalt onödigt enligt mig, men vad skulle jag kunna bestämma över finska försvarsmakten. Så får se vad jag skall fördriva tiden med här hemma då. Måste väl nog se om jag skulle få komma och jobba någonstans så jag har något att göra.

Nu skall jag ligga på soffan och lata mig en stund, sen skall jag nog ta mig ut på en länk och testa mina nya skor... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0