Oteknisk

Nästan så man får skämmas. Fick ett litet städhumör idag i samband med att jag diskade. Började torka ur lite smuts och dylikt ur köksskåpen, samt dammsög upp dammet. Mittiallt dog dammsugaren och jag trodde ju såklart den gick sönder. Köksradion var ju på så det kunde ju inte vara strömmen som for. Nåja, dammsugandet fick vara tills T kom hem. Det visade sig att det var en säkring som hade slagit ur.. Då jag inte kunde tänka så långt själv så jag förstod det, för lamporna funkade tydligen inte heller *dah*

Annars då.. Har inte uträttat så mycket annat idag. Var ut på en långpromenad vilket var väldigt skönt. Tror min förkylning håller på att ge med sig, bara min rinnande näsa skulle ge upp också.
Det kom en bil innehållande tre finskspråkiga killar och stannade mig då jag var ute och gick. De undrade hur de hittar till Jakobstad. Haha jag tänkte inte kunna hålla mig för skratt, DE VAR JU I STAN! Så förklarade det åt dem då (på finska förståss).. Sen undrade de om stan verkligen är så här liten. Jo, sa jag. Sen skulle de ha vägbeskrivning till Prisma och Citymarket. Försökte förklara så gott jag kunde på min finska, men tror de inte fattade riktigt allt :) Till sist undrade de om jag kunde följa med dem och visa vägen. Öh, NEJ TACK! Sen gick jag.

Men nu ska vi åka och handla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

följa it du meddi? va obildat:P

2008-09-12 @ 16:44:20
URL: http://iiidah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0